Doamne Iisuse Hristoase - Cântări bisericeşti

 Fraţi creştini,

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am reuşit să editez un album de pricesne! Vă dăruiesc aici spre audiţie, 5 din cele 13 cântece religioase.

Albumul se găseşte deocamdată doar în Magazinele bisericeşti din Cluj (România) şi la Biserica din Uppsala (Suedia). Rog pe această cale, pe cei care au posibilitatea, să mă ajute cu promovarea şi distribuirea albumului şi a pricesnelor (atât pe reţelele de socializare, cât şi la magazinele de profil), precum şi cu difuzarea lor la posturi de radio şi televiziune. 

Acest material l-am înregistrat spre slava lui Dumnezeu şi folosul duhovnicesc al fiecărui creştin, spre mărturie în aceste vremuri tulburi! Sper să vă fie de folos!

Pr. Dan-Virgil Păcurar

 

Pr. Dan-Virgil Păcurar - Doamne Iisuse Hristoase

Prin acest album şi cântec vreau să mărturisesc că Dumnezeu este Domnul nostru Iisus Hristos, Cel care are toată puterea în cer și pe pământ (Matei 28: 18)!

Pr. Dan-Virgil Păcurar - Profetul din Nazaret

Vă ofer spre audiţie un cântec, care, mi se pare că are câte ceva şi din ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă (mă refer la pandemia COVID-19), când s-a pus în discuţie, cu rea-credinţă, posibilitatea de transmitere a virusului prin linguriţa de la Sfânta Împărtăşanie. Apoi, denunţul penal la Cluj, faţă de preoţii care au împărtăşit cu aceeaşi linguriţă. Apoi amenzile mari date preoţilor pentru nerespectarea ordonanţei militare referitoare la numărul de persoane, în timp ce alţii se îmbulzeau fără să fie sancţionaţi. Apoi, în fine, culminând totul cu închiderea bisericilor de Înviere.
Acestea au fost, după părerea mea, încercări de denigrare a credinţei noastre!
Aşadar, pe versuri de Alexandru Vlahuţă şi muzică de Pr. Vasile Stanciu, vă ofer această cântare, care sper să vă fie spre încurajare!

Pr. Dan-Virgil Păcurar - Cât de mărit

Odată cu ieşirea din starea de urgenţă şi cu redeschiderea Bisericilor, vă mai ofer spre audiţie o a treia piesă de pe album - "Cât de mărit", de D. Bortneanski - care sper să vă sporească bucuria ieşirii din case şi a participării la sfintele slujbe.

Pr. Dan Virgil Păcurar - O, Măicuţă Sfântă

... cea mai populară priceasnă închinată Preasfintei Fecioare Maria, Maica Domnului şi a noastră! Audiţie plăcută :)!

Pr. Dan-Virgil Păcurar - Mamă, dulce mama mea

ODĂ MAMEI MELE ...

Viaţa vine de la Dumnezeu, Cel ce ne aduce dintru nefiinţă la fiinţă, prin intermediul părinţilor. De aceea, Lui I se cuvine laudă, iar părinţilor cinstire.

Azi, de Ziua Internaţională a Femeii, doresc să dedic această piesă, în primul rând mamei mele - "îngerul" meu păzitor pe-acest pământ, iar apoi tuturor mamelor şi femeilor din lume. La mulţi ani :)!